Skip to content

Elementor #1786

actieve vakantie

"Fietsreizen in Siem Reap, Cambodja."

Mini Angkor Avontuur in 5 dagen

Fiets van de gebaande paden naar tempels, watervallen en dorpen. Beklim Phnom Kulen en bezoek de minder drukke tempel van Banteay Srei. Vermijd toeristische drukte en geniet van een prachtig landschap.

Reisprogramma - Fiets Route

Dag 1 : Siam Riep – Roulous group- Tonie Sap Lake fiets afstand 60 km

Dag 2 : Siem Riep- Svey Leu Phnom Kulen -SIam Riep , 15 kms wandel tocht

Dag 3 :  Siam Riep- Angkor, Fietsen 25 kms

Dag 4 : Angkor – Grant Temple Circuit 40 km Fietsen

Dag 5 : Siam Riep – Banteay Srei 70 km fietsen

Dag 1: Vertrek per fiets vanuit Siem Reap en passeer schilderachtige dorpjes en het platteland. Stop om een Pre-Angkoriaanse tempel in de Rolous-groep te bezoeken, waaronder Preah Ko en Lo Lei. In de middag gaat de fietstocht verder over plattelandswegen door het dorp en maak je een boottocht over het Tonle Sap-meer. Overnachting in Siem Reap.

Dag 2: Vroeg in de ochtend transfer naar Svay Leu. Maak hier een wandeling om Phnom Kulen te verkennen door dichte bossen, lokale dorpen en het platteland. Vanaf de top van Phnom Kulen geniet je van een geweldig uitzicht over de vlaktes hieronder. Er is een waterval om te zwemmen, een pagode en een rivier met duizend Lingas. Na dit bezoek keer je terug naar Siem Reap voor de nacht. Overnachting in Siem Reap.

Dag 3: Na het ontbijt maak je een korte fietstocht rond het Angkor National Park om de South Gate van Angkor Thom te bezoeken. Ga vervolgens naar de Bayon-tempel en de prachtige Ta Phrom-tempel, omarmd door gigantische bomen en wijnstokken. Kies een van de vele restaurants of verkopers voor de lunch voordat je Angkor Wat verkent. Keer terug naar het hotel per fiets. Overnachting in Siem Reap.

Dag 4: Vandaag fiets je naar de Grand Circuit om Prah Khan, Neak Poan, East Mebon en Pre Rup te bezoeken en onderweg de tempels te verkennen. Overnachting in Siem Reap.

Dag 5: Vandaag bezoek je de Banteay Srei-tempel. Deze indrukwekkende tempel ligt op 35 km afstand van Siem Reap en is een mooie rit door het vlakke platteland. Keer terug naar de stad in de late namiddag.

  • overnachting bij comfortabel lokale hotel
  • dagelijkse ontbijt
  • dagelijks maaltijden zoals genoemd in de programma
  • entreegelden 
  • transfer met comfortabele voertuigen
  • servicekosten en landelijke belasting
  • reisbegeleider tijdens touring
  •  

Deze reis kan gecombineerd worden met andere ontspannende activiteiten gedurende een 22 tot 28-daagse reis naar Cambodja en/of Vietnam. Neem contact op met onze reisexpert om een complete Azië vakantie op te stellen.