Skip to content

Sumatra Avontuur reizen

Avontuur Reizen Noord - West Sumatra

11 Dagen Sumatra Rondreizen

voor min.2 pers.
5/5
GRATIS ANNULEREN*
Prijs inbegrepen
Bijzondere Sumatra Reizen
Indonesie Rondreizen
Azie Rondreizen

11 Dagen Avontuur reizen in Noord Sumatra

Bij aankomst in Kualanamu  International  Airport je wordt opgehaald  door onze gids en vervolgens  transfer naar hotel, vrije tijd te besteden,

Na het ontbijt rondreis naar de stad langs Sultan Paleis, Grote Moskee, Sumatraans Chinese Temple  en verder reizen naar  Tangkahan  via  Binjai  en  Batang  Serangan. In de Middag aankomst in  Tangkahan  na In checken reizen naar de  hotspring  en waterval in de buurt van verblijfs locatie.

Na het ontbijt wandelen naar de olifant park   doe mee met  de Mahout tijdens het wassen  en verzorgen van de olifant, daarna genieten van  fantastic  Buluh  Waterval , U mag hier zwemmen en genieten van de natuurlijke bad in de natuur. Na Lunchen, Reizen we verden naar de dorp . Ontdek dagelijkse activiteiten van de lokale bevolking zien .

Na het ontbijt wandelen naar de jungle om te beginnen met een jungletocht om de natuur van Leuser  National  Park te verkennen, bezoek ons lieve vrienden Orang  Utan  en andere  dieren zoals Thomas leaf apen, lange staart  macaque, gibbon, black gibbon  en andere soorten flora en fauna van tropisch regenwoud. De wandeling  duurt ongeveer 03 uur.

In de  Middag  vrije tijd te besteden. genieten de natuur van Bukit Lawang.

 

Na het ontbijt rijden we rustig naar Brastagi, tijdens de reis maken we tussenstop bij  Sembahe  Rivier, , aankoms tin  Brastagi  een bezoek aan  Lhumbini  park, bezoek dan fruitmarkt  en  Gundaling  Hill. ’s Middags inchecken in het hotel.

na het ontbijt op naar Samosir, een traditionele dorp Batak Karo bij  Dokan, onderweg maken we bezoek aan schitterend  Sipiso-piso  waterval, een “Rumah  Bolon” (Lange House) het oude paleis van Batak  Simalungun Konings. Verder maken we bezoek aan  Simarjarunjung om te genieten van het fantastische uitzicht van  Toba meer.

Aankomst bij  Parapat  overstekken naar  Samosir  eiland per veerboot,  aankomst op prachtige  Samosir  eiland.

Vandaag maken we een dagje reis naar de locals. bezoek verschillende Batak Toba traditionele dorpen  op  Ambarita  ,Pangururan, Tomok.

onderweg maken we een korte bezoek op traditionele kunstwerkplaats.

Na het ontbijt varen we  terug naar Parapat  en verder naar  Sipirok , onderweg  stoppen we bij een beroemde Sumatraans koffie plantage en een maken een bezoek aan de traditionele markt op  Balige  en  Sipoholon  Hotsprings. Eind van de reis genieten we even van de  natuur bij de  sarulla  rivier. 

Vandaag verlaten we Sipirok  voor  Bukittinggi, West Sumatra. We gaan door reizen langs het prachtige  tropische regenwoud van  Rimba  Panti. Volgende stop is interessante kruiden tuin zoals  peper, vanille,  cardamon  en kaneel tuinen.  Daarna maken we ook korte stop bij  de evenaarlijn in  Bonjol,’s middags aankomst in  Bukittinggi  – het charmante stadje Minangkabau.

Vandaag rijden we naar Batusangkar  via  Tabek  Patah we maken aantal bezoeken bij Minangkabau traditionele dorp en traditionele koffie frezen te zien, aankomst in  Batusangkar gaan we verder naar  Pagaruyung, een voormalige Paleis van Minangkabau Koninkrijk. OP weg terug naar  Bukittinggi via Padang Panjang bezoeken   Pandai  Sikat  dorp waar je Minangkabau traditionele houtsnijwerk kunnen bekijken.

Vandaag rijden we  naar Padang luchthaven  langs Anai Vallei, op de weg stoppen bij Anai Waterval. daarna direct overbrengen naar de luchthaven.

Boek deze Reis

LET OP : Dit is geen definitief boeking.
boeking wordt bevestigt na ontvangst van alle gegevens van reizigers en mede reizigers. binnen 48 uur ontvangt u boeking bevestiging

11 Dagen Avontuur reizen in Noord Sumatra

Bij aankomst in Kualanamu  International  Airport je wordt opgehaald  door onze gids en vervolgens  transfer naar hotel, vrije tijd te besteden,

Na het ontbijt rondreis naar de stad langs Sultan Paleis, Grote Moskee, Sumatraans Chinese Temple  en verder reizen naar  Tangkahan  via  Binjai  en  Batang  Serangan. In de Middag aankomst in  Tangkahan  na In checken reizen naar de  hotspring  en waterval in de buurt van verblijfs locatie.

Na het ontbijt wandelen naar de olifant park   doe mee met  de Mahout tijdens het wassen  en verzorgen van de olifant, daarna genieten van  fantastic  Buluh  Waterval , U mag hier zwemmen en genieten van de natuurlijke bad in de natuur. Na Lunchen, Reizen we verden naar de dorp . Ontdek dagelijkse activiteiten van de lokale bevolking zien .

Na het ontbijt wandelen naar de jungle om te beginnen met een jungletocht om de natuur van Leuser  National  Park te verkennen, bezoek ons lieve vrienden Orang  Utan  en andere  dieren zoals Thomas leaf apen, lange staart  macaque, gibbon, black gibbon  en andere soorten flora en fauna van tropisch regenwoud. De wandeling  duurt ongeveer 03 uur.

In de  Middag  vrije tijd te besteden. genieten de natuur van Bukit Lawang.

 

Na het ontbijt rijden we rustig naar Brastagi, tijdens de reis maken we tussenstop bij  Sembahe  Rivier, , aankoms tin  Brastagi  een bezoek aan  Lhumbini  park, bezoek dan fruitmarkt  en  Gundaling  Hill. ’s Middags inchecken in het hotel.

na het ontbijt op naar Samosir, een traditionele dorp Batak Karo bij  Dokan, onderweg maken we bezoek aan schitterend  Sipiso-piso  waterval, een “Rumah  Bolon” (Lange House) het oude paleis van Batak  Simalungun Konings. Verder maken we bezoek aan  Simarjarunjung om te genieten van het fantastische uitzicht van  Toba meer.

Aankomst bij  Parapat  overstekken naar  Samosir  eiland per veerboot,  aankomst op prachtige  Samosir  eiland.

Vandaag maken we een dagje reis naar de locals. bezoek verschillende Batak Toba traditionele dorpen  op  Ambarita  ,Pangururan, Tomok.

onderweg maken we een korte bezoek op traditionele kunstwerkplaats.

Na het ontbijt varen we  terug naar Parapat  en verder naar  Sipirok , onderweg  stoppen we bij een beroemde Sumatraans koffie plantage en een maken een bezoek aan de traditionele markt op  Balige  en  Sipoholon  Hotsprings. Eind van de reis genieten we even van de  natuur bij de  sarulla  rivier. 

Vandaag verlaten we Sipirok  voor  Bukittinggi, West Sumatra. We gaan door reizen langs het prachtige  tropische regenwoud van  Rimba  Panti. Volgende stop is interessante kruiden tuin zoals  peper, vanille,  cardamon  en kaneel tuinen.  Daarna maken we ook korte stop bij  de evenaarlijn in  Bonjol,’s middags aankomst in  Bukittinggi  – het charmante stadje Minangkabau.

Vandaag rijden we naar Batusangkar  via  Tabek  Patah we maken aantal bezoeken bij Minangkabau traditionele dorp en traditionele koffie frezen te zien, aankomst in  Batusangkar gaan we verder naar  Pagaruyung, een voormalige Paleis van Minangkabau Koninkrijk. OP weg terug naar  Bukittinggi via Padang Panjang bezoeken   Pandai  Sikat  dorp waar je Minangkabau traditionele houtsnijwerk kunnen bekijken.

Vandaag rijden we  naar Padang luchthaven  langs Anai Vallei, op de weg stoppen bij Anai Waterval. daarna direct overbrengen naar de luchthaven.

Prijs inbegrepen

Boek deze Reis

LET OP : Dit is geen definitief boeking.
boeking wordt bevestigt na ontvangst van alle gegevens van reizigers en mede reizigers. binnen 48 uur ontvangt u boeking bevestiging

dtravellersholand

aangesloten bij

Reis thema

Bestemmingen

Over Ons

Reis thema

Bestemmingen

Over Ons

aangesloten bij