Skip to content

Vietnam Avontuur reizen

Avontuur Reizen in Vietnam

10 Dagen Vietnam Rondreizen

5/5
GRATIS ANNULEREN*
Prijs inbegrepen
10 Dagen Avontuur reizen in Vietnam

Bij aankomst worden jullieopgehaald van de luchthaven en overgebracht naar uw hotel in hanoi Old Quarter, misschien wel de meest opwindende plek voor een toerist om in de stad te verblijven. Je hebt de rest van je dag om de stad alleen te verkennen. Overnachting in Hanoi.

Na het ontbijt,we brengen uw een dag door met een lokale gids naar de hoofdstad. Bezoek ho Chi Minh’s Mausoleum en zijn persoonlijke woonplaats, de One Pillar Pagode en de Tran Quoc Pagode. Sluit de ochtend af met een bezoek aan het Vrouwenmuseum.

’s Middags bezoekt u de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit voor de zonen van mandarijnen.

verder gaan we doorreizen  naar ngoc-Son tempel in de buurt van hoan Kiem Lake. Geniet van een ontspannen rit op een riksja door de stad en door de verborgen steegjes,

Na het ontbijt, vertrekken naar de prachtige Halong Bay (3 1/2 uur rijden) gelegen in de Golf van Tonkin, een must see in Vietnam met meer dan 1600 eilanden en eilandjes, waarvan de meeste onbewoond zijn.

Kom aan bij Halong City, check in en stap aan boord van een rommel. De lunch wordt geserveerd tijdens het cruisen naar de baai.

In de middag  kunt je genieten van enkele bezoeken en activiteiten of gewoon wat tijd doorbrengen ontspannen aan boord (Mogelijkheid om te zwemmen in de baai als het weer het toe laat). Het diner wordt aan boord geserveerd.

Overnachting op Halong Bay.

 

Ontbijt aan boord en geniet van de frisse ochtend in de baai. De cruise eindigt rond 11.00 uur. Stap uit en rijd terug naar de luchthaven van Hanoi. Onderweg maken een bezoek aan het keramische dorp Phu Lang in Bac Ninh, genieten van een wandeling en een verscheidenheid aan kleine keramische workshops bezoeken als de tijd het toelaat.

Kom aan op de luchthaven van Noi Bai in de late namiddag en neem de vlucht naar Hue.  Vlucht:  VN 133 HANHUI17.00   18.25

bij aankomst op de luchthaven van Hue we reizen verder naar uw hotel. Overnachting in Hue.

Neem na het ontbijt een boot voor een korte cruise op de Huong rivier. Bezoek Thien Mu Pagoda, gelegen aan de oever van de rivier en is een iconische pagode van zeven verdiepingen die wordt beschouwd als het officieuze symbool van de stad.

 

Bezoek ’s middags de Keizerlijke Citadel, een complex met een oppervlakte van 520 hectare bestaande uit drie cirkels; de Hue Capital Citadel, de Koninklijke Citadel en de Verboden Citadel. Ga verder naar het Mausoleum van keizer Tu Duc, gebouwd volgens de wetten van geomancy. Voordat u terugkeert naar het hotel, maak je een wandeling door Dong Ba Market, waar je alles kunnen vinden, van stof en goud tot nep horloges, verse bloemen tot lekkere straatfood.

Overnachting in Hue.

Na het ontbijt rijdt u naar Danang via de spectaculaire Hai Van Pass. We reizen door naar de charmante oude binnenstad van Hoi An, een uitzonderlijk Unieke voorbeeld van een Zuidoost-Aziatische handelshaven, sinds  15e tot de 19e eeuw. Veel van de gebouwen in de stad zijn erg oud en de hele stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

In de middag we gaan wandelen in de oude stad. De Oude Wijk heeft 850 prachtige oude structuren ; oude winkelpanden, schaduwrijke pagodes en kleurrijke gemeenschappelijke zalen. Bezoek Phuc Kien Pagoda en de Japanse houten brug. Sluit de dag af met een leuke activiteit en doe mee aan de lantaarn kunstwerk en krijg een dieper begrip van de geschiedenis en cultuur van Hoi An door zijn kunst en traditionele ambachten.

Overnachting in Hoi An.

Na het ontbijt, we gaan reizen naar de hoofdstad en religieuze centrum van de voormalige Champa Koninkrijk te bezoeken, My Son (1 uur rijden) gelegen ten zuidwesten van Hoi An. In een weelderige groene vallei staan tientallen rode bakstenen torens en heiligdommen uit de 7e  en 13e  eeuw. Op de terugweg naar Hoi Bezoek Tra Kieu, voorheen bekend als Simhapura of de Lion Citadel, de hoofdstad van Champa tussen de 4e  en8e  eeuw. van de dag. Overnachting in Hoi An.

Uw wordt vandaag opgehaald door ons lokale gids om te reizen naar Ben Tre, een van de zuidelijke provincies van het land, gelegen in de Delta van de Mekong-rivier.

bij de rivier, geniet van een welkomstdrankje en maak een cruise langs de rivier voor een uitzicht op de Delta. Bezoek een traditionele bakstenen werkplaats waar mensen nog steeds stenen met de hand maken. Schakel over op een fiets en rijd langs de schitterend landschap bij dorpswegen. Tijdens de cruise maak je een aantal interessante stops bij lokale fruitgarden en  de groententuinen. Bezoek Mr. Sau Khanh beroemde antiek verzamelaar

Geniet van de lunch in een lokaal restaurant. Maak een kort wandeling naar de rivieroever waar u uw reis verder zult vervolgen om de Mekong te verkennen op een roeisampan langs kleine en groene grachten.

Vrije tijd tot de vertrektijd van hotel naar luchthaven voor uw vlucht naar de volgende bestemming.

Einde van onze diensten. Tot Volgende Reis

Kamer Voorzieningen
Activiteiten

Boek deze Reis

LET OP : Dit is geen definitief boeking.
boeking wordt bevestigt na ontvangst van alle gegevens van reizigers en mede reizigers. binnen 48 uur ontvangt u boeking bevestiging

Vietnam Avontuur Reizen

5/5
GRATIS ANNULEREN*

Bij aankomst worden jullieopgehaald van de luchthaven en overgebracht naar uw hotel in hanoi Old Quarter, misschien wel de meest opwindende plek voor een toerist om in de stad te verblijven. Je hebt de rest van je dag om de stad alleen te verkennen. Overnachting in Hanoi.

Na het ontbijt,we brengen uw een dag door met een lokale gids naar de hoofdstad. Bezoek ho Chi Minh’s Mausoleum en zijn persoonlijke woonplaats, de One Pillar Pagode en de Tran Quoc Pagode. Sluit de ochtend af met een bezoek aan het Vrouwenmuseum.

’s Middags bezoekt u de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit voor de zonen van mandarijnen.

verder gaan we doorreizen  naar ngoc-Son tempel in de buurt van hoan Kiem Lake. Geniet van een ontspannen rit op een riksja door de stad en door de verborgen steegjes,

Na het ontbijt, vertrekken naar de prachtige Halong Bay (3 1/2 uur rijden) gelegen in de Golf van Tonkin, een must see in Vietnam met meer dan 1600 eilanden en eilandjes, waarvan de meeste onbewoond zijn.

Kom aan bij Halong City, check in en stap aan boord van een rommel. De lunch wordt geserveerd tijdens het cruisen naar de baai.

In de middag  kunt je genieten van enkele bezoeken en activiteiten of gewoon wat tijd doorbrengen ontspannen aan boord (Mogelijkheid om te zwemmen in de baai als het weer het toe laat). Het diner wordt aan boord geserveerd.

Overnachting op Halong Bay.

 

Ontbijt aan boord en geniet van de frisse ochtend in de baai. De cruise eindigt rond 11.00 uur. Stap uit en rijd terug naar de luchthaven van Hanoi. Onderweg maken een bezoek aan het keramische dorp Phu Lang in Bac Ninh, genieten van een wandeling en een verscheidenheid aan kleine keramische workshops bezoeken als de tijd het toelaat.

Kom aan op de luchthaven van Noi Bai in de late namiddag en neem de vlucht naar Hue.  Vlucht:  VN 133 HANHUI17.00   18.25

bij aankomst op de luchthaven van Hue we reizen verder naar uw hotel. Overnachting in Hue.

Neem na het ontbijt een boot voor een korte cruise op de Huong rivier. Bezoek Thien Mu Pagoda, gelegen aan de oever van de rivier en is een iconische pagode van zeven verdiepingen die wordt beschouwd als het officieuze symbool van de stad.

 

Bezoek ’s middags de Keizerlijke Citadel, een complex met een oppervlakte van 520 hectare bestaande uit drie cirkels; de Hue Capital Citadel, de Koninklijke Citadel en de Verboden Citadel. Ga verder naar het Mausoleum van keizer Tu Duc, gebouwd volgens de wetten van geomancy. Voordat u terugkeert naar het hotel, maak je een wandeling door Dong Ba Market, waar je alles kunnen vinden, van stof en goud tot nep horloges, verse bloemen tot lekkere straatfood.

Overnachting in Hue.

Na het ontbijt rijdt u naar Danang via de spectaculaire Hai Van Pass. We reizen door naar de charmante oude binnenstad van Hoi An, een uitzonderlijk Unieke voorbeeld van een Zuidoost-Aziatische handelshaven, sinds  15e tot de 19e eeuw. Veel van de gebouwen in de stad zijn erg oud en de hele stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

In de middag we gaan wandelen in de oude stad. De Oude Wijk heeft 850 prachtige oude structuren ; oude winkelpanden, schaduwrijke pagodes en kleurrijke gemeenschappelijke zalen. Bezoek Phuc Kien Pagoda en de Japanse houten brug. Sluit de dag af met een leuke activiteit en doe mee aan de lantaarn kunstwerk en krijg een dieper begrip van de geschiedenis en cultuur van Hoi An door zijn kunst en traditionele ambachten.

Overnachting in Hoi An.

Na het ontbijt, we gaan reizen naar de hoofdstad en religieuze centrum van de voormalige Champa Koninkrijk te bezoeken, My Son (1 uur rijden) gelegen ten zuidwesten van Hoi An. In een weelderige groene vallei staan tientallen rode bakstenen torens en heiligdommen uit de 7e  en 13e  eeuw. Op de terugweg naar Hoi Bezoek Tra Kieu, voorheen bekend als Simhapura of de Lion Citadel, de hoofdstad van Champa tussen de 4e  en8e  eeuw. van de dag. Overnachting in Hoi An.

Uw wordt vandaag opgehaald door ons lokale gids om te reizen naar Ben Tre, een van de zuidelijke provincies van het land, gelegen in de Delta van de Mekong-rivier.

bij de rivier, geniet van een welkomstdrankje en maak een cruise langs de rivier voor een uitzicht op de Delta. Bezoek een traditionele bakstenen werkplaats waar mensen nog steeds stenen met de hand maken. Schakel over op een fiets en rijd langs de schitterend landschap bij dorpswegen. Tijdens de cruise maak je een aantal interessante stops bij lokale fruitgarden en  de groententuinen. Bezoek Mr. Sau Khanh beroemde antiek verzamelaar

Geniet van de lunch in een lokaal restaurant. Maak een kort wandeling naar de rivieroever waar u uw reis verder zult vervolgen om de Mekong te verkennen op een roeisampan langs kleine en groene grachten.

Vrije tijd tot de vertrektijd van hotel naar luchthaven voor uw vlucht naar de volgende bestemming.

Einde van onze diensten. Tot Volgende Reis

Kamer Voorzieningen
Activiteiten
Prijs inbegrepen

Boek deze Reis

LET OP : Dit is geen definitief boeking.
boeking wordt bevestigt na ontvangst van alle gegevens van reizigers en mede reizigers. binnen 48 uur ontvangt u boeking bevestiging

dtravellersholand

aangesloten bij

Reis thema

Bestemmingen

Over Ons